1103
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1103,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-slide-from-left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Osakkeet

Sijoitamme sekä listattuihin että listaamattomien yhtiöiden osakkeisiin.

Miten myyn osakkeita?

 

Osakkeiden myyminen meille on helppoa ja turvallista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Ostamme osakkeita suoraan osakkeenomistajilta: yksityishenkilöiltä, yrityksiltä ja myös perikunnilta. Kaupoista sovitaan puhelimitse tai sähköpostitse ja samalla käydään läpi myyjän tiedot, jotka tarvitaan kauppakirjoja varten. Tämän jälkeen toimitamme kauppakirjat. Maksamme kauppasumman lyhentämättömänä tilille – emme peri kaupankäynnistä kuluja. Kun allekirjoitetut kauppakirjat palautuvat meille, maksamme varainsiirtoveron sekä hoidamme osakkeiden siirron.

“Erittäin selkeä ja joustava kaupankäynti.”

– OTC asiakastyytyväisyyskysely 2020

Arvo-osuudet

Joidenkin osakeyhtiöiden osakkeet on muutettu vanhoista fyysisistä osakekirjoista arvo-osuuksiksi sähköiseen muotoon. Tällöin osakkeet ovat omistajan arvo-osuustilillä säilytyksessä. Pääsääntöisesti arvo-osuustilien ylläpitäjät veloittavat tileistä kuukausi- tai vuosimaksuja. Mikäli osakkeet ovat arvo-osuusmuotoisia, osakkeiden myyntiä varten tarvitaan arvo-osuustilin numero. Numeron saatte tarvittaessa selvitettyä verkkopankistanne tai pankkinne asiakaspalvelusta.

Osinkojen verotus

Vuodesta 2014 lähtien yksityishenkilöiden saamat osingot listaamattomista yhtiöistä ovat olleet veronalaista tuloa.

Luovutusvoittojen veronalaisuus

Mikäli yksityishenkilö tekee kalenterivuodessa yli 1000 eurolla osakekauppaa tai muuta luovutusvoittoveron alaista kauppaa, on mahdollinen voitto veronalaista tuloa. Luovutusvoittovero on henkilökohtainen ja se tulee ilmoittaa verotuksessa.

Varainsiirtovero

Osakekaupoista tulee suorittaa varainsiirtovero, jonka suuruus on 1,6 % kauppasummasta. Kun myytte meille osakkeita, vastaamme ostajana varainsiirtoveron maksusta ja varainsiirtoveroilmoituksen toimittamisesta verottajalle.

“Ystävällinen ja selkeä palvelu. Kysymyksiini sain selvät ja helposti ymmärrettävät vastaukset.”

– OTC asiakastyytyväisyyskysely 2020

Puhelinosakkeet

Puhelinosake ei pääsääntöisesti ole enää sidoksissa puhelin- tai internetliittymien käyttämiseen. Osakkeiden omistaminen tai myyminen ei siis tyypillisesti vaikuta liittymienne hinnoitteluun, ehtoihin tai numeroon. Myy vanha puhelinosake helposti ja turvallisesti – ota yhteyttä!

 

Ostamme esimerkiksi seuraavien yhtiöiden osakkeita:

PHP Holding Oy

PHP Holding Oy, ent. Päijät-Hämeen Puhelin. Puhelinliittymänne säilyy ennallaan, vaikka myisitte osakkeet. Yksi entinen puhelinosake vastaa nykyään kahta PHP Holding Oy:n osaketta. Osakkeet voivat olla joko paperisina osakekirjoina tai muutettuna sähköiseen muotoon. Ostamme myös kadonneet osakekirjat sekä perikuntien omistamat osakkeet! Kysy lisää PHP osakkeiden myynnistä puh. 08 415 417 13.

PPO / Pohjanmaan Arvo sijoitusosuuskunta

PPO eli Pohjanmaan puhelinosuuskunta, nykyinen Pohjanmaan Arvo sijoitusosuuskunta. Puhelinliittymänne säilyy ennallaan, vaikka myisitte osuudet. Lisätietoja osuuksien myymisestä asiakaspalveustamme, soita 08 415 417 13.

JNT

JNT eli Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy, Jakobstadsnejdens Telefon Ab. Osakkeet ovat paperisina osakekirjoina, yksi osakekirja sisältää 10 osaketta. Osakekaupat tapahtuvat vaivattomasti ja nopeasti, täytä yhteydenottolomake tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Finda Oy

Finda Oy, ent. Lännen Puhelin, Porin Puhelin, Kankaanpään Puhelin ja Huittisten Puhelin. Puhelinliittymänne säilyy ennallaan, vaikka myisitte osakkeet. Osakkeet ovat arvo-osuusmuotoisia, paperisten osakekirjojen muunto arvo-osuuksiksi on päättynyt. Pyydä tarjous Findan osakkeista puh 08 415 417 13.

Osuuskunta KPY

Osuuskunta KPY, ent. Kuopion Puhelin. Puhelinliittymänne säilyy ennallaan, vaikka myisitte osuudet. Osuudet ovat tyypillisesti arvo-osuusmuotoisia. Kysy lisää osuuksien myynnistä asiakaspavelustamme tai ota yhteyttä!

Lounea Oy

Lounea Oy, ent. Salon Seudun Puhelin, Forssan seudun Puhelin tai SSP Yhtiöt. Osakkeet voivat olla joko paperisina osakekirjoina tai muutettuna sähköiseen muotoon. Osakkeiden myynti on helppoa ja turvallista, soita 08 415 417 13.

98 % vastanneista koki kaupankäynnin vaivattomaksi tai erittäin vaivattomaksi.

– OTC asiakastyytyväisyyskysely 2020

Muita sijoituskohteitamme

Savon Kuljetus Oy

Savon Kuljetus Oy:n osakkeet ovat paperisia osakekirjoja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Savon Kuljetus Oy:n osakkeista!

Kuljetuspolar Oy

Kuljetuspolar Oy:n osakkeiden myynti on vaivatonta, kysy lisää  myymisestä asiakaspalvelustamme.

Wihuri Oy, Wihuri Packaging Oy

Wihuri Oy:n ja Wihuri Packaging Oy:n osakkeet ovat arvo-osuusmuotoisia. Lisätietoja osakekaupan tekemisestä saatte asiakaspalvelustamme puh 08 415 417 13.

Rederiaktiebolaget Eckerö

Rederi Ab Eckerön osakkeet ovat arvo-osuusmuotoisia. Pyydä tarjous osakkeista – ota yhteyttä!

Inlook Oy

Inlook Oy:n osakkeet ovat arvo-osuusmuotoisia. Kysy lisää osakkeiden myymisestä ja pyydä tarjous asiakaspalvelustamme puh 08 415 417 13.

Rake Oy

Rake Oy:n osakkeet ovat arvo-osuusmuotoisia. Nopeat ja vaivattomat osakekaupat – soita puh 08 415 417 13.

Medical Investment Trust Oy

Medical Investment Trust Oy:n osakkeet ovat arvo-osuusmuotoisia. Ostamme myös yritysten ja perikuntien omistamat osakkeet! Jätä tarjouspyyntö osakkeista  – ota yhteyttä!

Elinkorkolaitos Hereditas Oy

Elinkorkolaitos Hereditas Oy:n osakkeet ovat joko arvo-osuusmuotoisia tai paperisia osakekirjoja. Kysy lisää osakkeiden myymisestä asiakaspalvelustamme.

PRT-Forest Oy

PRT-Forest Oy:n osakkeet. Kysy lisää osakkeiden myymisestä asiakaspalvelustamme puh 08 415 417 13 tai info@otc.fi.

Yhdeksän kymmenestä suosittelisi OTC-sijoitusta kauppakumppaniksi

– OTC asiakastyytyväisyyskysely 2020

Rekisteriseloste

Katso rekisteriseloste

Lisätietoja

Mikäli Teillä on kysyttävää osakkeiden myymiseen liittyen, voitte olla yhteydessä meihin täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään numerossa 08 415 417 13 tai jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta.