Title Image

Osakkeet

Sijoitamme sekä listattuihin että listaamattomien yhtiöiden osakkeisiin.

Ennen sijoituspäätöstämme tutkimme kohdeyhtiön tarkkaan.

Tarvittaessa käytämme myös ulkopuolisia analyytikoita arvioimaan kohdetta. Valitsemissamme kohteissa olemme pitkäaikainen sijoittaja, joka arvostaa hyvää ja tasaista osinkotuottoa sekä kykyä tehdä tasaisesti tulosta suhdanteista riippumatta.

Puhelinosakkeet

Puhelinosakkeen omistaminen ei pääsääntöisesti ole enää sidoksissa puhelin- tai Internetliittymien käyttämiseen. Osakkeiden omistaminen ei siis vaikuta liittymän hinnoitteluun, ehtoihin tai numeroon.

Arvo-osuudet

Joidenkin osakeyhtiöiden osakkeet on muutettu vanhoista fyysisistä osakekirjoista arvo-osuuksiksi sähköiseen muotoon. Tällöin osakkeet ovat omistajan arvo-osuustilillä säilytyksessä. Pääsääntöisesti arvo-osuustilien ylläpitäjät veloittavat tileistä kuukausi- tai vuosimaksuja.

Osinkojen verotus

Vuodesta 2014 lähtien yksityishenkilöiden saamat osingot listaamattomista yhtiöistä ovat olleet veronalaista tuloa.

Luovutusvoittojen veronalaisuus

Mikäli yksityishenkilö tekee kalenterivuodessa yli 1000 eurolla osakekauppaa, on mahdollinen voitto veronalaista tuloa.

Varainsiirtovero

Osakekaupoista tulee suorittaa varainsiirtovero, jonka suuruus on 1,6 % kauppasummasta. Varainsiirtoveron maksusta ja varainsiirtoveroilmoituksen toimituksesta verottajalle vastaa ostaja.

Rekisteriseloste

Katso rekisteriseloste

Lisätietoja

Mikäli Teillä on kysyttävää osakkeiden myymiseen liittyen, voitte olla yhteydessä meihin täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään numerossa 040 589 5322 tai jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta.